GYIK

Miben segíthetünk?

Keresse meg kérdéseire a választ!

Gyakran Ismételt Kérdések (röviden: GYIK)

Megrendeltem, de nem jött a futár, mit tegyek?
Minden esetben küldünk egy e-mail-t mikor átadjuk a futárnak a csomagod, ebben a levélben szerepel egy fuvarszám is, erre hivatkozva tudsz érdeklődni a GLS futárszolgálatnál a csomagról.
Tipp -> figyeld a telefonod, a szállítási nap reggelén SMS-ben értesít a futár, hogy mikor érkezik hozzád!
Hogyan kapod meg a terméket?
Sajnos a vírusra való tekintettel a személyes átvétel lehetőségét megszüntettük, a csomagokat kizárólag a GLS futárszolgálat viszi ki neked. Reméljük ez hamarosan megváltozik és ismét elérhető lesz a személyes átvétel is.
Mi az a Padlopi óriás színező?
Egy műanyag lepelhez hasonlítható anyag, amelyet a gyerekek színezhetnek és egyszerű nedves ronggyal törölhetnek. Az anyagot normál használat mellett lehetetlen elszakítani, de ollóval vágható. Használat után fel tekerhetjük és elrakhatjuk míg újra nem játszanak vele.
Mivel lehet színezni a Padlopi óriás színezőt?
A Crayola Ultra-Clean mosható vékony filctollat javasoljuk a használatához, más filctollakért nem vállalunk felelősséget, de elképzelhető, hogy használhatóak hozzá. Ezt lehet a legkönnyebben letörölni, nem hagy nyomot, és használat közben gyorsan szárad, így a gyerekek nehezen törlik le a könyökükkel.
Mivel törölhető a Padlopi óriás színező?
Egyszerű nedves ronggyal törölhető, sokszori használat után, esetleg nagyon kevés mosogatószerrel is tisztíthatjuk. Ezt minden esetben érdemes kipróbálni, hogy nem hagy-e maradandó sérülést a színezőn.
Hogyan tárold a Padlopi óriás színezőt?
A színező anyagát nem szabad hajtani, mert hajlamos a “törésre”, így minden esetben feltekerve érdemes tárolni, a saját hengerében.
Mivel rajzolhatok a színezhető tapétára
A Crayola Ultra-Clean mosható vékony filctollat javasoljuk a használatához, más filctollakért nem vállalunk felelősséget, de elképzelhető, hogy használhatóak hozzá.
Nincs szükség szakemberre az öntapadós tapéták felrakásához?
Így igaz. A Hellomywall öntapadós tapétákhoz nem szükséges tapétaragasztó, nem koszol, nem kell vizezni sem.
Egyszerűen felragasztjuk és kész!
Tipp -> nézd meg honlapunkon a videót, hogy kell felhelyezni a tapétát!
Miben más ez a tapéta mint a többi?
A Hellomywall különleges tapétái egy olyan speciális öntapadó anyagból készültek, ami rendkívül könnyedén a falra (vagy más dekorációs elemre, bútorra, ajtóra) felragaszthatóak. Felragasztás során sokszor visszahúzható, ha véletlenül rossz helyre ragasztottad! Nem igényel semmiféle különleges szakértelmet, csak lehúzzuk a hordozót és már dekorálhatunk is!
Leszedném a tapétát, mire figyeljek?
A tapátának a ragasztós része újrapozícionálható, ez azt jelent, h felrakás közben könnyen visszaszedhető, de ha több, mint egy napja a helyén hagyjátok, akkor a ragasztó megszárad és nem lehet újra leszedni. Ha nincs rá szükség, akkor óvatosan lehúzva el tudod távolítani, de falfelülettől függően a vakolatot le tudja szedni,
Tipp -> Festés, glettelés előtt érdemes cserélni!
Milyen falra használhatom az öntapadó tapétát?
Alapvetően simább felületű falakra, felületekre (ajtókra, szekrényre, régebbi tapétára..) javasoljuk. A felületnek mindenképp pormentesnek kell lennie felrakás előtt.
Tényleg környezetbarát a festék amit használunk?
A nyomtatás során a HP által fejlesztett Latex nyomtatási technológiát használjuk, melynek lényege, hogy a festékpigmentek vízben úszkálnak és egy speciális gumialapú adaléknak köszönhetően hő hatására lesz a nyomat teljesen száraz és karcálló. A HP Latex festéke megfelel a legkülönbözőbb környezetvédelmi előírásoknak.
Bővebben itt olvashatsz róla:
http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2014/LFGraphics2014/HPLatexInk_Advantages.pdf
Ha most megrendelem, milyen gyorsan kapom meg?
A termékeket, amennyiben egy hétköznapon délig megrendeled, már a következő munkanapon megérkezik GLS futárral. Ha hétvégén, vagy ünnepnapokon rendelsz, akkor az azt követő első munkanap adjuk fel és másnap már játszhattok is vele.
Mi történik, ha mégsem tetszik a színezhető minta?
Termékeinkre 15 napos visszavásárlási garanciát vállalunk. Amennyiben eredeti csomagolásban visszajuttatod hozzánk, levonás nélkül visszautaljuk a termék árát.
Rendelés esetén milyen csomagra számítsak?
Óriás színezhető termékeinket általában fehér színű papírhengerben adjuk fel, kivéve, ha kizárólag papír színezőket rendeltél, azt egyedi dobozba csomagoljuk.
Hogyan kapom meg a számlát?
A számlát megendelés után automatikusan e-mail-ben küldjük, amennyiben ÁFÁ-s számlát kérsz, kérlek fokozottan ügyelj az adatokra.
Meglepném egy ismerősömet ajándékba, lehet?
Igen, minden termék oldalán találsz egy “Ajándékba adom” opciót, amit kipipálva ajándékcsomagolásban küldjük a terméket az ajándékozott címére.
Kérjük, hogy a pénztárnál a “Kiszállítás másik címre” mezőre kattintva add meg a szülinapos címét.