Rólunk

Víziónk

A Hellomywall termékek célja, hogy játékosan fejlődjön a gyermekek kreativitása, miközben észrevétlenül megismerik a körülöttük zajló világot.

A kicsik játszva tanulnak a legkönnyebben, így a színezés során nemcsak a kézügyességük fejlődik; könnyedén felfedezhetik a bolygónkat, az állatokat, az épületeket, a meséket és még sok más érdekességet. 

A nagy gondossággal megtervezett termékek révén a gyerekek számára mókás elfoglaltságot, a szülők számára pedig egy kellemes kávézás pillanatát kívánjuk nyújtani. 

Bruno Bettelheim
Gyermekpszichológus és író

„A gyermeknevelés kreatív vállalkozás.
Inkább művészet, semmint tudomány.”

Bemutatkozás

A Hellomywall mögött egy fiatal házaspár áll, akik már évek óta működtettek sikeresen egy reklám stúdiót. 

Gyermekeik születése után sűrűn előfordult, hogy két huncut kisfiuk munka közben ott sertepertélt körülöttük. 

Egy ilyen napon, szinte véletlenül született meg a letörölhető színező gondolata.

 Az első kísérleti Padlopi sokkal kisebb volt, mint a mostaniak, durvább anyagból készült és a fiúk egyszerű filctollakkal színezték. 

Baráti összejöveteleken több alkalommal előfordult, hogy a kicsik más gyerekekkel egyszerre színezték, ekkor fogalmazódott meg bennük a gondolat, hogy az élvezet akkor lenne az igazi, ha a színezők nagyobbak és letörölhetők lennének.  

Miután megvalósították ezt az ötletet, egyre több szülő érdeklődött, hogy “hol lehet ilyesmit vásárolni”. Eszter és Attila ekkor döntött úgy, hogy megpróbál eladható terméket fejleszteni a letörölhető színezőből.

A rengeteg kísérletezés és a kitartó kutatómunka meghozta a gyümölcsét: megszületett a PADLOPI márkanév.

„Mára már több mint 1.000 eladott példány után bátran állíthatjuk, hogy megérte a sok időt és energiát belefektetni. A vásárlói visszajelzések alapján bővítettük termékpalettánkat színezhető és letörölhető falmatricákkal és papír alapú, nem letörölhető óriás színezőkkel is. Mindemellett folyamatosan fejlesztjük termékeinket és grafikáinkat, hogy minél több szabadidővel ajándékozzuk meg a gondos szülőket.”

– mondta Szabó Attila, a Hellomywall egyik tulajdonosa

Alapértékeink

GYORS KISZOLGÁLÁS

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy csomagod minél gyorsabban eljusson hozzád és termékeink gyorsan a család kedvenc kellékei lehessenek

VÁSÁRLÓI KAPCSOLATTARTÁS, VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA, LEGJOBB MINŐSÉG

Odafigyelünk arra, hogy vásárlóink különleges kéréseit és igényeit is teljesítsük. Amennyiben rendeltetésszerű használat mellett sajnos nem vagy elégedett termékünk minőségével, küldd vissza és visszakapod az árát.

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

Újabb és újabb termékek kialakításán dolgozunk, meglévő termékeink grafikáit folyamatosan frissítjük és a mára már kibővült csapatunkkal vadonatúj készségfejlesztő, színezhető termékeken törjük a fejünket.

KÖRNYEZETBARÁT NYOMTATÁS

Termékeinket környezetbarát festékkel nyomtatjuk.