Dinoszaurusz színezhető öntapadós tapéta

Dinoszaurusz színezhető öntapadós tapéta

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

13 890 Ft 10 418 Ft

Szuper könnyedén, egyedül felrakható, öntapadó anyagból készült Dinoszaurusz témájú színezhető öntapadós tapéta, természetbarát tintával nyomtatva. Könnyen tisztítható, felrakáskor áthelyezhető.

Letörölhető és színezhető falmatrica, óriás méretben.

A gyerekek a kedves kis dinók neveit is kiszínezhetik, valamint a növényzetet és a vulkánokat is, amellyel bővülhet az ismeretük a természeti jelenségekről.
Merüljön el gyermeked az őslények mintegy 230 millió éves érdekes múltjában, játékosan!

Javasoljuk: 3 éves kortól
Mivel színezhetjük? A Crayola Ultra-Clean mosható filctollat javasoljuk a használatához, amelyből most egy 8db-os készletet ajándéka küldünk! Egy nedves ronggyal könnyen letörölhető.

Kiürítés
    • 990 Ft

    Kérjük, hogy a pénztárnál a "Kiszállítás másik címre" mezőre kattintva add meg a szülinapos vagy az ajándékozott  címét. 

    Reset options

Leírás

Dinoszaurusz Falmatrica

Szuper könnyedén, egyedül felrakható, öntapadó anyagból készült meseország színezhető öntapadós tapéta, természetbarát tintával nyomtatva. Könnyen tisztítható, felrakáskor áthelyezhető.

A gyerekek a kedves kis dinók neveit is kiszínezhetik, valamint a növényzetet és a vulkánokat is, amellyel bővülhet az ismeretük a természeti jelenségekről.
Merüljön el gyermeked dinonauruszok mintegy 230 millió éves érdekes múltjában, játékosan!

A Dinoszaurusz öntapadós tapéta:

  • Hosszasan leköti a gyermekek figyelmét
  • Játékosan fejleszti a kreativitást
  • Ízlésesen feldobja a gyerekszoba falát
  • Segít az őslények világának megismerésében

Javasoljuk: 3 éves kortól
Alapanyag: rendkívül tartós műanyag, környezetbarát festékkel nyomtatva
Egy méretben elérhető:
120x84cm
________________________________________
Termékeinket mi gyártjuk és tervezzük, így rendelésed garantáltan eljut hozzád. Környezetbarát tanúsítvánnyal rendelkező festékkel nyomtatunk.
Színezd ki, töröld le, színezd újra! A falmatrica anyagának köszönhetően egy terméket többször is ki lehet dekorálni, így szabadon lehet variálni a színeket, és bármikor újratervezni az alkotást. Nagyszerű elfoglaltság a gyermekek számára, akik játékosan fejleszthetik a kreativitásukat.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az anyag letörlésére vonatkozóan teljes garanciát az általunk ajánlott színező eszközökre vállalunk.

Mivel színezhetjük? A Crayola Ultra-Clean mosható filctollakat javasoljuk a használatához. Használat után egy nedves ronggyal letörölhető.

Mit csinálsz, amíg a gyerekek játszanak? 🙂

Kövess minket a Hellomywall facebook oldalán, és/vagy instagram oldalán és ismerd meg újdonságainkat, híreinket és további termékeinket! Az elkészült színes képeket megoszthatod a #hellomywall és/vagy a #padlopi – hashtag-el, hogy mosolyt csalj vele mások arcára is! 🙂 Alkossunk együtt egy kreatív, vidám online közösséget, ahol megoszthatjuk egymással a kicsik alkotásait!

Kérdés esetén keress fel minket a következő elérhetőségek egyikén:
Telefon: +36 30 681 73 98
Email: info@hellomywall.com

További információk

Méretek N/A
Méret

120x84cm

Felület

Letörölhető

Ajánlott életkor

3 éves kortól

Kinek?

Fiúknak

Tervező

Dévényi Diána

Alapanyag

Rendkívül tartós műanyag

Nyomdai festék

Környezetbarát festék