Tengeri világ színezhető öntapadós tapéta

Tengeri világ színezhető öntapadós tapéta

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

13 890 Ft 10 418 Ft

Szuper könnyedén, egyedül felrakható, öntapadó anyagból készült tengeri világ témájú színezhető öntapadós tapéta, természetbarát tintával nyomtatva. Könnyen tisztítható, felrakáskor áthelyezhető.

Ismertesd meg gyermekeddel, milyen gazdag élővilággal rendelkeznek a tengerek!

Merüljetek el a tengerek csodás világában, így gyermeked játékosan megtanulhatja a különböző vízi élőlények fajtáit, és még a szoba fala is izgalmassá válik.

Javasoljuk: 3 éves kortólMivel színezhetjük? A Crayola Ultra-Clean mosható filctollat javasoljuk a használatához, amelyből most egy 8db-os készletet ajándéka küldünk! Egy nedves ronggyal könnyen letörölhető.

Kiürítés
    • 990 Ft

    Kérjük, hogy a pénztárnál a "Kiszállítás másik címre" mezőre kattintva add meg a szülinapos vagy az ajándékozott  címét. 

    Reset options

Leírás

Tengeri világ színezhető tapéta gyerekszobába

Szuper könnyedén, egyedül felrakható, öntapadó anyagból készült színezhető öntapadós tapéta, természetbarát tintával nyomtatva. Könnyen tisztítható, felrakáskor áthelyezhető.

Merüljetek el a tengerek csodás világában, így gyermeked játékosan megtanulhatja a különböző vízi élőlények fajtáit.

A Tengeri világ falmatrica:
– Hosszasan leköti a gyermekek figyelmét
– Játékosan fejleszti a kreativitást
– Segít az vízi élővilág megismerésében
– Ízlésesen feldobja a gyerekszoba falát

Javasoljuk: 3 éves kortól
Alapanyag: rendkívül tartós műanyag, környezetbarát festékkel nyomtatva
Egy méretben elérhető:
120x84cm
________________________________________
Termékeinket mi gyártjuk és tervezzük, így rendelésed garantáltan eljut hozzád. Környezetbarát tanúsítvánnyal rendelkező festékkel nyomtatunk.
Színezd ki, töröld le, színezd újra! Az öntapadós tapéta anyagának köszönhetően egy terméket többször is ki lehet dekorálni, így szabadon lehet variálni a színeket, és bármikor újratervezni az alkotást. Nagyszerű elfoglaltság a gyermekek számára, akik játékosan fejleszthetik a kreativitásukat.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az anyag letörlésére vonatkozóan teljes garanciát az általunk ajánlott színező eszközökre vállalunk.

Mivel színezhetjük? A Crayola Ultra-Clean mosható filctollakat javasoljuk a használatához, amely egy nedves ronggyal letörölhető.

Mit csinálsz, amíg a gyerekek játszanak? 🙂

Használat után egy nedves ronggyal letörölhető.

Kövess minket a Hellomywall facebook oldalán, és/vagy instagram oldalán és ismerd meg újdonságainkat, híreinket és további termékeinket! Az elkészült színes képeket megoszthatod a #hellomywall és/vagy a #padlopi – hashtag-el, hogy mosolyt csalj vele mások arcára is! 🙂 Alkossunk együtt egy kreatív, vidám online közösséget, ahol megoszthatjuk egymással a kicsik alkotásait!

Kérdés esetén keress fel minket a következő elérhetőségek egyikén:
Telefon: +36 30 681 73 98
Email: info@hellomywall.com

További információk

Méretek N/A
Méret

120x84cm

Felület

Letörölhető

Ajánlott életkor

3 éves kortól

Kinek?

Fiúknak, Lányoknak

Tervező

Szabó Vörös Eszter

Alapanyag

Rendkívül tartós műanyag

Nyomdai festék

Környezetbarát festék