Szülinap Padlopi letörölhető színező

Szülinap Padlopi letörölhető színező

8 780 Ft

Rendeztél már te is otthon szülinapi bulit? Keresel valamit, ami lefoglalja a gyerekeket? Ajándékoznál valamit, ami egyszerre több gyereket is leköt? Akkor válaszd a szülinap padlopi, letörölhető filctollal színezhető kreatív padlószínezőt!

Javasoljuk: 3 éves kortól
Mivel színezhetjük? A Crayola Ultra-Clean mosható filctollat javasoljuk a használatához, amelyből egy 8 darabos készletet most ajándékba küldünk! Egy nedves ronggyal könnyedén letörölhető.

Kiürítés
    • 990 Ft

    Kérjük, hogy a pénztárnál a "Kiszállítás másik címre" mezőre kattintva add meg a szülinapos vagy az ajándékozott  címét. 

    Reset options

Leírás

Szülinap Padlopi letörölhető színező, óriás méretben

Rendeztél már te is otthon szülinapi bulit? Keresel valamit, ami lefoglalja a gyerekeket? Ajándékoznál valamit, ami egyszerre több gyereket is leköt? Akkor válaszd a szülinap padlopi, letörölhető filctollal színezhető kreatív padlószínezőt gyerekeknek. Használat után egy nedves ronggyal letörölhető.

A Szülinap Padlopi letörölhető színező:
• Hosszasan leköti a gyermekek figyelmét
• Játékosan fejleszti a kreativitást
• Nagyszerű meglepetés a kicsik születésnapjára

Javasoljuk: 3 éves kortól
Alapanyag: rendkívül tartós műanyag, környezetbarát festékkel nyomtatva
Három méretben elérhető:
120x84cm, 100x70cm, 70x50cm
________________________________________
Termékeinket mi gyártjuk és tervezzük, így rendelésed garantáltan eljut hozzád. Környezetbarát tanúsítvánnyal rendelkező festékkel nyomtatunk.

Színezd ki, töröld le, színezd újra! A Padlopi színezők anyagának köszönhetően egy terméket többször is ki lehet dekorálni, így szabadon lehet variálni a színeket, és bármikor újratervezni az alkotást. Nagyszerű elfoglaltság a gyermekek számára, akik játékosan fejleszthetik a kreativitásukat.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az anyag letörlésére vonatkozóan teljes garanciát az általunk ajánlott színező eszközökre vállalunk.
Mivel színezhetjük? A Crayola Ultra-Clean mosható filctollat javasoljuk a használatához, amely egy nedves ronggyal könnyen letörölhető.

Mit csinálsz, amíg a gyerekek játszanak? 🙂

Szerezz néhány szabad percet/órát magadnak, amíg a lurkók elkészítik a fekete-fehér sablonokból a színes és izgalmas saját képeiket.

Használat után feltekerhetjük és elrakhatjuk míg újra nem játszanak vele a gyerekek.

Kövess minket a Hellomywall facebook oldalán, és/vagy instagram oldalán és ismerd meg újdonságainkat, híreinket és további termékeinket! Az elkészült színes képeket megoszthatod a #hellomywall és/vagy a #padlopi – hashtag-el, hogy mosolyt csalj vele mások arcára is! 🙂 Alkossunk együtt egy kreatív, vidám online közösséget, ahol megoszthatjuk egymással a kicsik alkotásait!

Kérdés esetén keress fel minket a következő elérhetőségek egyikén:
Telefon: +36 30 681 73 98
Email: info@hellomywall.com

ŐK MÁR JÁTSZANAK ÉS TE KÖZBEN MIT CSINÁLSZ? 🙂

További információk

Méretek N/A
Méret

70x50cm, 120x84cm, 100x70cm

Felület

Letörölhető

Ajánlott életkor

3 éves kortól

Tervező

M. Judit

Kinek?

Fiúknak, Lányoknak

Alapanyag

Rendkívül tartós műanyag

Nyomdai festék

Környezetbarát festék