Húsvét Padlopi letörölhető színező

Húsvét Padlopi letörölhető színező

8 780 Ft

Hímes tojások, kedves húsvéti nyulak, bárányok és kiscsibék, színes tavaszi virágok… Ezek mind elengedhetetlenek egy igazi húsvéti kép elkészítéséhez. Variáljátok a tavasz színeit kedvetekre a letörölhető padló színezőn ezzel a vidám mintával és hangolódjatok rá a húsvétra!

Javasoljuk: 3 éves kortól
Mivel színezhetjük? A Crayola Ultra-Clean mosható filctollat javasoljuk a használatához, amelyből egy 8 darabos készletet most ajándékba küldünk! Egy nedves ronggyal könnyedén letörölhető.

Kiürítés
    • 990 Ft

    Kérjük, hogy a pénztárnál a "Kiszállítás másik címre" mezőre kattintva add meg a szülinapos vagy az ajándékozott  címét. 

    Reset options

Leírás

Húsvét Padlopi letörölhető színező, óriás méretben! Hangolódjatok rá a húsvétra a letörölhető óriás színező segítségével!

Hímes tojások, kedves húsvéti nyulak, bárányok és kiscsibék, színes tavaszi virágok… Ezek mind elengedhetetlenek egy igazi húsvéti kép elkészítéséhez. Variáljátok a tavasz színeit kedvetekre a letörölhető színezőn ezzel a vidám mintával!

A Padlopi letörölhető színező húsvéti témában:

  • Hosszasan leköti a gyermekek figyelmét
  • Játékosan fejleszti a kreativitást
  • Segít ráhangolódni a húsvét ünnepére

Javasoljuk: 3 éves kortól

Alapanyag: rendkívül tartós műanyag, környezetbarát festékkel nyomtatva
Három méretben elérhető:
120x84cm, 100x70cm, 70x50cm

Termékeinket mi gyártjuk és tervezzük, így rendelésed garantáltan eljut hozzád. Környezetbarát tanúsítvánnyal rendelkező festékkel nyomtatunk.

Színezd ki, töröld le, színezd újra! A Padlopi színezők anyagának köszönhetően egy terméket többször is ki lehet dekorálni, így szabadon lehet variálni a színeket, és bármikor újratervezni az alkotást. Nagyszerű elfoglaltság a gyermekek számára, akik játékosan fejleszthetik a kreativitásukat.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az anyag letörlésére vonatkozóan teljes garanciát az általunk ajánlott színező eszközökre vállalunk.

Mivel színezhetjük? A Crayola Ultra-Clean mosható filctollakat javasoljuk a használatához. Használat után egy nedves ronggyal letörölhető.

Mit csinálsz, amíg a gyerekek játszanak? 🙂

Szerezz néhány szabad percet/órát magadnak, amíg a lurkók elkészítik a fekete-fehér sablonokból a színes és izgalmas saját képeiket.

 

Használat után feltekerhetjük és elrakhatjuk míg újra nem játszanak vele a gyerekek.

Kövess minket a Hellomywall facebook oldalán, és/vagy instagram oldalán és ismerd meg újdonságainkat, híreinket és további termékeinket! Az elkészült színes képeket megoszthatod a #hellomywall és/vagy a #padlopi – hashtag-el, hogy mosolyt csalj vele mások arcára is! 🙂 Alkossunk együtt egy kreatív, vidám online közösséget, ahol megoszthatjuk egymással a kicsik alkotásait!

Kérdés esetén keress fel minket a következő elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36 30 681 73 98

Email: info@hellomywall.com

ŐK MÁR JÁTSZANAK ÉS TE KÖZBEN MIT CSINÁLSZ? 🙂

További információk

Méret

70x50cm, 120x84cm, 100x70cm

Felület

Letörölhető

Ajánlott életkor

3 éves kortól

Kinek?

Fiúknak és lányoknak

Tervező

M. Judit

Alapanyag

Rendkívül tartós műanyag

Nyomdai festék

Környezetbarát festék