Meseország színezhető öntapadós tapéta

Meseország színezhető öntapadós tapéta

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

13 890 Ft 10 418 Ft

Szuper könnyedén, egyedül felrakható, öntapadó anyagból készült Meseország témájú színezhető öntapadós tapéta, természetbarát tintával nyomtatva. Könnyen tisztítható, felrakáskor áthelyezhető.

Letörölhető és színezhető falmatrica, óriás méretben. Ismertesd meg a gyermekeddel a régi klasszikus mesék világát és dobjátok fel a gyerekszoba falát ezzel a kreatív tapétával!

Hófehérke, Brémai muzsikusok, Három kismalac, Égig érő paszuly…és sok más kedves történet!

Színezés előtt vagy közben akár olvashatod a mesét gyermekednek, így még jobban beleélheti magát a részletekbe, elmerülhet a mese hangulatában.
Mivel színezhetjük? A Crayola Ultra-Clean mosható filctollat javasoljuk a használatához, amelyből most egy 8db-os készletet ajándéka küldünk! Egy nedves ronggyal könnyen letörölhető.

Kiürítés
    • 990 Ft

    Kérjük, hogy a pénztárnál a "Kiszállítás másik címre" mezőre kattintva add meg a szülinapos vagy az ajándékozott  címét. 

    Reset options

Leírás

Meseország Falmatrica

Szuper könnyedén, egyedül felrakható, öntapadó anyagból készült meseország színezhető öntapadós tapéta, természetbarát tintával nyomtatva. Könnyen tisztítható, felrakáskor áthelyezhető. Felragasztható akár szekrények, asztalok sima felületére is!

Ismertesd meg a gyermekeddel a régi klasszikus mesék világát a színezhető, letörölhető óriás fali matrica segítségével!

Hófehérke, Brémai muzsikusok, Három kismalac, Égig érő paszuly…és sok más kedves történet!

Színezés előtt vagy közben akár olvashatod a mesét gyermekednek, így még jobban beleélheti magát a részletekbe, elmerülhet a mese hangulatában.

A  letörölhető falmatrica meseország témában:

  • Hosszasan leköti a gyermekek figyelmét
  • Játékosan fejleszti a kreativitást
  • Segít a klasszikus mesék megismerésében
  • Ízlésesen feldobja a gyerekszoba falát

Javasoljuk: 3 éves kortól

Alapanyag: rendkívül tartós műanyag, környezetbarát festékkel nyomtatva
Egy méretben elérhető:
120x84cm

Termékeinket mi gyártjuk és tervezzük, így rendelésed garantáltan eljut hozzád. Környezetbarát tanúsítvánnyal rendelkező festékkel nyomtatunk.

Színezd ki, töröld le, színezd újra! A falmatrica anyagának köszönhetően egy terméket többször is ki lehet dekorálni, így szabadon lehet variálni a színeket, és bármikor újratervezni az alkotást. Nagyszerű elfoglaltság a gyermekek számára, akik játékosan fejleszthetik a kreativitásukat.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az anyag letörlésére vonatkozóan teljes garanciát az általunk ajánlott színező eszközökre vállalunk.

Mivel színezhetjük? A Crayola Ultra-Clean mosható filctollakat javasoljuk a használatához. Használat után egy nedves ronggyal letörölhető.

Kövess minket a Hellomywall facebook oldalán, és/vagy instagram oldalán és ismerd meg újdonságainkat, híreinket és további termékeinket! Az elkészült színes képeket megoszthatod a #hellomywall és/vagy a #padlopi – hashtag-el, hogy mosolyt csalj vele mások arcára is! 🙂 Alkossunk együtt egy kreatív, vidám online közösséget, ahol megoszthatjuk egymással a kicsik alkotásait!

Kérdés esetén keress fel minket a következő elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36 30 681 73 98

Email: info@hellomywall.com

 

További információk

Méret

120x84cm

Felület

Letörölhető

Ajánlott életkor

3 éves kortól

Tervező

Dévényi Diána

Kinek?

Fiúknak, Lányoknak

Alapanyag

Rendkívül tartós műanyag

Nyomdai festék

Környezetbarát festék