Meseország színezhető öntapadós tapéta

Meseország színezhető öntapadós tapéta

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

12 390 Ft 8 673 Ft

Szuper könnyedén, egyedül felrakható, öntapadó anyagból készült Meseország témájú színezhető öntapadós tapéta, természetbarát tintával nyomtatva. Könnyen tisztítható, felrakáskor áthelyezhető.

Letörölhető és színezhető falmatrica, óriás méretben. Ismertesd meg a gyermekeddel a régi klasszikus mesék világát és dobjátok fel a gyerekszoba falát ezzel a kreatív tapétával!

Hófehérke, Brémai muzsikusok, Három kismalac, Égig érő paszuly…és sok más kedves történet!

Színezés előtt vagy közben akár olvashatod a mesét gyermekednek, így még jobban beleélheti magát a részletekbe, elmerülhet a mese hangulatában.
Mivel színezhetjük? A Crayola Ultra-Clean mosható filctollat javasoljuk a használatához, amelyből most egy 8db-os készletet ajándéka küldünk! Egy nedves ronggyal könnyen letörölhető.

Kiürítés
    • 990 Ft

    Kérjük, hogy a pénztárnál a "Kiszállítás másik címre" mezőre kattintva add meg a szülinapos vagy az ajándékozott  címét. 

    Reset options

Leírás

Meseország Falmatrica

Szuper könnyedén, egyedül felrakható, öntapadó anyagból készült meseország színezhető öntapadós tapéta, természetbarát tintával nyomtatva. Könnyen tisztítható, felrakáskor áthelyezhető.

Ismertesd meg a gyermekeddel a régi klasszikus mesék világát a színezhető, letörölhető óriás fali matrica segítségével!

Hófehérke, Brémai muzsikusok, Három kismalac, Égig érő paszuly…és sok más kedves történet!

Színezés előtt vagy közben akár olvashatod a mesét gyermekednek, így még jobban beleélheti magát a részletekbe, elmerülhet a mese hangulatában.

A  letörölhető falmatrica meseország témában:

  • Hosszasan leköti a gyermekek figyelmét
  • Játékosan fejleszti a kreativitást
  • Segít a klasszikus mesék megismerésében
  • Ízlésesen feldobja a gyerekszoba falát

Javasoljuk: 3 éves kortól

Alapanyag: rendkívül tartós műanyag, környezetbarát festékkel nyomtatva
Egy méretben elérhető:
120x84cm

Termékeinket mi gyártjuk és tervezzük, így rendelésed garantáltan eljut hozzád. Környezetbarát tanúsítvánnyal rendelkező festékkel nyomtatunk.

Színezd ki, töröld le, színezd újra! A falmatrica anyagának köszönhetően egy terméket többször is ki lehet dekorálni, így szabadon lehet variálni a színeket, és bármikor újratervezni az alkotást. Nagyszerű elfoglaltság a gyermekek számára, akik játékosan fejleszthetik a kreativitásukat.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az anyag letörlésére vonatkozóan teljes garanciát az általunk ajánlott színező eszközökre vállalunk.

Mivel színezhetjük? A Crayola Ultra-Clean mosható filctollakat javasoljuk a használatához. Használat után egy nedves ronggyal letörölhető.

Kövess minket a Hellomywall facebook oldalán, és/vagy instagram oldalán és ismerd meg újdonságainkat, híreinket és további termékeinket! Az elkészült színes képeket megoszthatod a #hellomywall és/vagy a #padlopi – hashtag-el, hogy mosolyt csalj vele mások arcára is! 🙂 Alkossunk együtt egy kreatív, vidám online közösséget, ahol megoszthatjuk egymással a kicsik alkotásait!

Kérdés esetén keress fel minket a következő elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36 30 681 73 98

Email: info@hellomywall.com

 

További információk

Méret

120x84cm

Felület

Letörölhető

Ajánlott életkor

3 éves kortól

Tervező

Dévényi Diána

Kinek?

Fiúknak, Lányoknak

Alapanyag

Rendkívül tartós műanyag

Nyomdai festék

Környezetbarát festék