Halloween Falmatrica színezhető öntapadós tapéta

Halloween Falmatrica színezhető öntapadós tapéta

Cikkszám: N/A Kategória:

12 390 Ft 8 673 Ft

Halloween színezhető öntapadós tapéta

Szuper könnyedén, egyedül felrakható, színezhető öntapadós tapéta, természetbarát tintával nyomtatva. Könnyen tisztítható, felrakáskor áthelyezhető.

Díszítsétek gyermeked színezésével a szoba falát, így igazán sajátjának érezheti azt.

A színezés letörölhető és akárhányszor újra dekorálható.

Ez a falmatrica azonnal feldobja a gyerekszoba falát.

“Halloweenkor az lehetsz, aki csak akarsz.” Varázsoljátok izgalmassá a hangulatot a Halloween falmatricával! Boszorkányok, cukorkák, varázsfőzet, macskák, elvarázsolt kastély… Minden, ami egy kísértetiesen játékos halloweeni hangulathoz kell!

Javasoljuk: 3 éves kortól

Mivel színezhetjük? A Crayola Ultra-Clean mosható filctollat javasoljuk a használatához, amelyből egy 8 darabos készletet most ajándékba küldünk! Egy nedves ronggyal könnyedén letörölhető.

Kiürítés
    • 990 Ft

    Kérjük, hogy a pénztárnál a "Kiszállítás másik címre" mezőre kattintva add meg a szülinapos vagy az ajándékozott  címét. 

    Reset options

Leírás

Halloween öntapadós tapéta gyerekszobába

Szuper könnyedén, egyedül felrakható, színezhető öntapadós tapéta, természetbarát tintával nyomtatva. Könnyen tisztítható, felrakáskor áthelyezhető.

Díszítsétek gyermeked színezésével a szoba falát, így igazán sajátjának érezheti azt. Színezés után letörölhető és újraszínezhető, így mindig izgalmas, más-más színű alkotással dobható fel a szoba hangulata.

Varázsoljátok izgalmassá a hangulatot a Halloween öntapadós tapétávaé! Boszorkányok, cukorkák, varázsfőzet, macskák, elvarázsolt kastély… Minden, ami egy kísértetiesen játékos halloweeni hangulathoz kell!

A Halloween színezhető és letörölhető öntapadós tapéta:
• Hosszasan leköti a gyermekek figyelmét
• Játékosan fejleszti a kreativitást
• Feldobja a gyerekszoba falát

Javasoljuk: 3 éves kortól
Alapanyag: rendkívül tartós műanyag, környezetbarát festékkel nyomtatva
Egy méretben elérhető:
120x84cm
________________________________________
Termékeinket mi gyártjuk és tervezzük, így rendelésed garantáltan eljut hozzád. Környezetbarát tanúsítvánnyal rendelkező festékkel nyomtatunk.
Színezd ki, töröld le, színezd újra!

Az Öntapadós tapéta letörölhető anyagának köszönhetően egy terméket többször is ki lehet dekorálni, így szabadon lehet variálni a színeket, és bármikor újra lehet tervezni az alkotást. Nagyszerű elfoglaltság a gyermekek számára, akik játékosan fejleszthetik a kreativitásukat.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az anyag letörlésére vonatkozóan teljes garanciát az általunk ajánlott színező eszközökre vállalunk.
Mivel színezhetjük? A Crayola Ultra-Clean mosható filctollat javasoljuk a használatához, amely egy nedves ronggyal könnyen letörölhető.

Kövess minket a Hellomywall facebook oldalán, és/vagy instagram oldalán és ismerd meg újdonságainkat, híreinket és további termékeinket! Az elkészült színes képeket megoszthatod a #hellomywall és/vagy a #padlopi – hashtag-el, hogy mosolyt csalj vele mások arcára is! 🙂 Alkossunk együtt egy kreatív, vidám online közösséget, ahol megoszthatjuk egymással a kicsik alkotásait!

Kérdés esetén keress fel minket a következő elérhetőségek egyikén:
Telefon: +36 30 681 73 98
Email: info@hellomywall.com

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Méret

120x84cm